Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Computherm Q3 digitális szobatermosztát

8.850 Ft (6.969 Ft + ÁFA)
Alkatrész csoport
Termosztátok
Cikkszám: Term 003
Átlagos értékelés: (2)
Elérhetőség: 2 db raktáron

A COMPUTHERM Q3 típusú szobatermosztát a Magyarországon forgalomban lévő kazánok és klímaberendezések túlnyomó többségének vezérlésére alkalmas. 

Egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz vagy klímaberendezéshez, függetlenül attól, hogy az 24 V-os vagy 230 V-os vezérlőáramkörrel rendelkezik.

Több COMPUTHERM szobatermosztát és egy COMPUTHERM Q4Z zónavezérlő egyidejű használata lehetőséget biztosít arra, hogy pl. a kazán indítása mellett egy adott termosztát egy szivattyút vagy egy zónaszelepet is vezéreljen. Ily módon egyszerűen megvalósítható egy fűtési rendszer zónákra bontása, melynek köszönhetően az egyes helyiségek fűtése külön-külön vezérelhetővé válik, ezáltal nagy mértékben növelve a komfortot. Továbbá, a fűtési rendszer zónákra bontása nagyban hozzájárul az energiaköltségek csökkentéséhez is, mivel így mindig csak azok a helyiségek kerülnek fűtésre, amelyekben arra igény van.

Olyan helyre ajánljuk, ahol nincs szükség programozhatóságra, de fontos a pontos hőmérséklet-mérés és hőfokbeállítás valamint a kapcsolási pontosság.

 

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2021. 03. 01. -
2021. 01. 14. -
Egyszerű, strapabíró, olcsó!