Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Computherm E300 WI-FI programozható termosztát

33.100 Ft (26.063 Ft + ÁFA)
Cikkszám: Term 009
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: 1 db raktáron

COMPUTHERM E300 programozható digitális Wi-Fi szobatermosztát fűtési és hűtési üzemmóddal
Nagy méretű LCD kijelzővel szerelt digitális szoba termosztát, mely interneten keresztül okostelefonról és táblagépről is vezérelhető, a hét minden napjára egyedileg beállítható hőmérséklet programmal rendelkezik. A termosztát fekete színben, üveg fedőlapos kivitelben rendelhető.

Egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező elektromos és pellet tüzelésű vagy gázkazánhoz, továbbá tetszőleges klímaberendezéshez és egyéb elektromos készülékhez függetlenül attól, hogy azok 24 V-os vagy 230 V-os vezérlőáramkörrel rendelkeznek. A készülék interneten keresztül és az érintőgombos kezelőfelületen is egyszerűen vezérelhető, annak működési állapota folyamatosan ellenőrizhető. A készülék lehetőséget nyújt hőmérséklet illetve időpont alapján történő automatikus vezérlésre is. Több, akár különböző helyszíneken üzembe helyezett termosztát ugyanazon felhasználói fiókba regisztrálható, vezérelhető. A termosztát két potenciálmentes relével rendelkezik, amelyek egyszerre kapcsolnak, így akár két egymástól teljesen független termék is vezérelhető vele.

 

A COMPUTHERM E300 Wi-Fi termosztát felhasználható:

  • elektromos, pellet tüzelésű és gázkazánok vezérlésére

  • meglévő fűtési/hűtési rendszer távvezérlésére

  • elektromos vízmelegítő bojlerek vezérlésére

  • szolár rendszerek vezérlésére 

  • egyéb elektromos készülékek egyes csoportjainak vezérlésére


A termék segítségével a lakásának, házának vagy üdülőjének a fűtése/hűtése bármikor és bárhonnan vezérelhetővé tehető. A termék különösen ideális akkor, ha lakását vagy házát nem előre meghatározott napirend szerint használja, a fűtési szezon alatt bizonytalan időtartamra elutazik otthonról, illetve ha a fűtési szezon alatt is szeretné üdülőjét használni.
A termosztát különösen alkalmas padlófűtési rendszerek vezérlésére a csatlakoztatható, alapfelszereltségű padlóhőmérséklet-érzékelőnek köszönhetően.

A készülékbe épített két, egymással párhuzamosan működő relé egyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy pl. a kazán indítása mellett a termosztát egy szivattyút vagy egy zónaszelepet is működésbe hozzon, be-/kikapcsoljon. Így több COMPUTHERM E300 típusú Wi-Fi termosztát használatával egyszerűen megvalósítható egy fűtési rendszer zónákra bontása külön zónavezérlő nélkül.


A készülék egy hetes periódusra programozható. A termosztát működése programozott üzemmódban automatikus, a betáplált kapcsolásokat 7 naponként ciklikusan ismétli. A termosztát programozására az alábbi 3 lehetőség van:

  • 5+2 mód: az 5 munkanapra napi 6 kapcsolás, és a 2 hétvégi napra napi 2 kapcsolás beállítása

  • 6+1 mód: hétfőtől szombatig napi 6 kapcsolás, és vasárnapra 2 kapcsolás beállítása

  • 7+0 mód: a hét minden napjára napi 6 kapcsolás beállítása

Minden kapcsoláshoz beállított hőfok a következő kapcsolás időpontjáig marad érvényben. A kapcsolási időpontok 1 perces pontossággal adhatók meg. Minden kapcsolási időponthoz más-más hőfok választható a beállításokban megadott hőfok intervallumon belül (a beállítható intervallum minimuma 5 °C, míg maximuma 99 °C) 0,5 °C-os lépésekben.

Ezen kívül a termosztát lehetőséget biztosít a kapcsolási érzékenység megválasztására, a belső hőmérő kalibrálására, szivattyúvédő és fagyvédő  funkció aktiválására, a hűtés és fűtés üzemmódok közti egyszerű váltásra valamint a kezelőgombok lezárására.

Az automatizált üzemmód mellett természetesen lehetséges manuális üzemmódot is választani. Manuális üzemmód esetén a termosztát egy előre beállított hőfokot tart a következő kézi beavatkozásig. Amennyiben a termosztáton beállított hőmérsékletnél a helyiségben alacsonyabb a hőmérséklet, úgy a termosztát kimenete bekapcsol. Ha a termosztáton beállított hőmérsékletnél a helyiségben magasabb a hőmérséklet, úgy a termosztát kimenete kikapcsol. A termosztát által tartandó hőfokot a beállításokban megadott hőfok intervallumon belül (a beállítható intervallum minimuma 5 °C, míg maximuma 99 °C) 0,5 °C-os lépésekben lehet megadni.

A berendezést olyan helyre ajánljuk, ahol a Wi-Fi alapú távvezérlésen túl szükség van programozhatóságra, fontos a pontos hőmérséklet-mérés és hőfokbeállítás, valamint a kapcsolási pontosság.

Fagymentesítő funkció

A termosztát fagymentesítés funkciójának aktiválása esetén a termosztát minden egyéb beállítástól függetlenül bekapcsolja a kimenetét amennyiben a termosztát által mért hőmérséklet 5 °C alá csökken. Amennyiben a hőmérséklet eléri a 7 °C-ot, visszaáll a kimenet normális (beállított hőmérséklet szerinti) működése. 

 

https://hiroskazan.hu/computherm-e300-wifi-programozhato-szobatermosztat

Hasonló termékek

Cikkszám: Term 008

Computherm E280 WI-FI okostermosztát

28.900 Ft (22.756 Ft + ÁFA)
1 db raktáron
Cikkszám: Term 015

Computherm Q4Z zónavezérlő

27.900 Ft (21.969 Ft + ÁFA)
1 db raktáron
Cikkszám: Term 010

Computherm E400 RF WI-FI szobatermosztát

40.870 Ft (32.181 Ft + ÁFA)
1 db raktáron
Cikkszám: Term 007

COMPUTHERM B300 RF Wi-Fi termosztát

24.800 Ft (19.528 Ft + ÁFA)
1 db raktáron
Cikkszám: Term 004

Computherm Q7 RF programozható termosztát

19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)
8 db raktáron
Cikkszám: Term 001

Computherm Q3 RF digitális szobatermosztát

18.700 Ft (14.724 Ft + ÁFA)
1 db raktáron